vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder sort

2.801 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den unikke LED-lys funktion og det elegante kunstlæder design tilbyder en ubeskrivelig soveauktion – Gør din søvnoplevelse ekstraordinær.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802866 Kategori:

Drøm dig væk til en vidunderlig nattesøvn med vores vitaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil blive midtpunktet i dit soveværelse og tilføje en ekstra touch af elegance og luksus til din indretning.

Med sin slidstærke kunstlæderkonstruktion er denne seng ikke kun modstandsdygtig overfor pletter, men den er også utrolig nem at rengøre med blot en fugtig klud. Den glatte overflade giver en fornemmelse af ægte læder, der vil forkæle dine sanser.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at give den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se fjernsyn.

Vores seng kommer også med en farverig LED-strip, der vil skabe en magisk atmosfære i dit soveværelse. Med forskellige farver at vælge imellem, kan du tilpasse lyset efter dit humør og skabe en stemning, der passer til enhver lejlighed.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Vi har også sørget for, at komforten er i top. Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en optimal støtte hele natten lang. Du vil nyde en rolig og behagelig søvn uden forstyrrelser.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og er utrolig blød og komfortabel. Den vil give dig den ekstra luksus, du fortjener, og sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi leverer dig med en brugermanual, der gør det nemt og hurtigt at montere sengen. Du skal blot klippe den del med saksesymbolet, og USB-delen vil fortsætte med at fungere som før. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Sengen er lavet af høj kvalitet kunstlæder i sort farve, og måler 203 x 80 x 78/88 cm (L x B x H). Madrassen måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Så hvorfor vente? Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og forkæle dit soveværelse med vores vitaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top