vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder sort

2.860 kr.

Giv dit soveværelse et luksuriøst og moderne touch med vidaXL kontinentalsengen. Med stilfuldt LED-lys og komfortabelt kunstlæder, vil du nyde en god nattesøvn og imponere dine gæster.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802895 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder sort. Denne seng er mere end bare et sted at sove – den bliver også midtpunktet i dit soveværelse og giver en uforglemmelig søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet. Dette materiale er ikke kun utroligt holdbart, men også nemt at rengøre. Med en simpel aftørring kan du let fjerne pletter og bevare sengens elegante udseende i mange år fremover.

Den praktiske sengegavl på vores seng kan justeres i højden, hvilket giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse den efter dine behov og opnå den perfekte komfortoplevelse.

Skab en magisk atmosfære i dit soveværelse med de farverige LED-lys, som er indbygget i sengerammen. Disse lys giver en behagelig belysning i mørket og tilføjer et strejf af elegance og luksus.

Med vores madras, der har pocketfjedre, får du den ultimative støtte og komfort. Pocketfjedrene tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Dette sikrer en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der sikrer blødhed og behagelighed. Den er også let at vedligeholde, så du kan nyde en ren og frisk seng hver nat.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Dog følger der en brugermanual med produktet, så du nemt kan samle det. Bemærk også, at produktet har et USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder sort er det perfekte valg for dig, der ønsker både stil, komfort og funktionalitet. Så gør dit soveværelse til et magisk sted og giv dig selv den søvn, du fortjener. Bestil den i dag og oplev en ny dimension af søvnkomfort.

Scroll to Top