vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder hvid

3.689 kr.

Oplev luksus og stil med dette unikke kontinentalsengsæt fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og elegant kunstlæder finish, er denne seng den perfekte kombination af komfort og design. Skab en drømmeagtig atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803719 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Denne seng vil være det perfekte centrum i dit soveværelse og give dig en uovertruffen nattesøvn. Fremstillet af slidstærkt kunstlæder, er denne seng ikke kun modstandsdygtig over for pletter, men har også en glat og luksuriøs overflade.

Gør dit soverum til et sandt tilflugtssted med den praktiske justerbare sengegavl, der er perfekt til at støtte din ryg, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser tv. For en magisk stemning i soveværelset er sengen udstyret med farverige LED-lys, der skaber en behagelig og afslappende atmosfære.

Du kan stole på komforten i vores madras med pocketfjedre. De individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og sikrer en fantastisk nattesøvn, samtidig med at de effektivt absorberer stød og bevægelse. Topmadrassen er hudvenlig med et blødt og behageligt stofbetræk, der giver ekstra komfort og beskyttelse.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og hurtig. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet, så du kan være sikker på at modtage et nyt og ubrugt produkt.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er en perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet. Giv dit soveværelse et indbydende og moderne udseende med denne hvide seng i kunstlæder. Din søvn vil aldrig være den samme igen, når du investerer i denne fantastiske seng.

Scroll to Top