vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl sort

3.984 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i din egen soveoase med vores elegante kontinentalseng. Den sofistikerede fløjlsfinish og det indbyggede LED-lys skaber en intim atmosfære, der vil forvandle dit soveværelse. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opgradere din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805896 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? Med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du opnå netop det. Denne luksuriøse kontinentalseng vil ikke blot forvandle dit soveværelse, den vil også give dig den ultimative komfort og stil.

Vores kontinentalseng er betrukket med blød fløjl i en elegant sort farve. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en blød og behagelig overflade, der vil bringe en øjeblikkelig følelse af luksus til dit soveværelse. Du vil elske at røre ved det sublime stof og lade dig fordybe i en verden af komfort.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse den efter dine præferencer og nyde den perfekte støtte i enhver position.

For at tilføje et strejf af magi har vi integreret en farverig LED-strip langs sengegærdet. Denne LED-lysstribe skaber en stemningsfuld belysning og bringer lys ind i mørket. Lad lyset danse og skabe en beroligende atmosfære i dit soveværelse, når du havner i drømmeland.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre kan effektivt absorbere støj og stød og sikre, at du får en ustøttende og rolig søvn. Du vil vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

En hudvenlig topmadras kompletterer vores kontinentalseng og tilføjer ekstra komfort. Den har et slidstærkt og hudvenligt betræk, der gør den blød og behagelig at ligge på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng leveres med nem montering og en detaljeret brugermanual. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder velour, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, for at sikre stabilitet og holdbarhed.

Vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og oplev en utrolig søvnoplevelse. En luksuriøs og stilfuld seng, der vil gøre dit soveværelse til det ultimative tilflugtssted for afslapning og søvn i verdensklasse. Du fortjener kun det bedste – og det får du med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top