vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkegrå

4.458 kr.

Oplev ultimativ luksus og behag med vidaXL kontinentalsengen. Den er udstyret med smukt LED-lys og en blød fløjlsoverflade, der giver en unik stil og komfort. Perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805901 Kategori:

Drømmer du om at indrette dit soveværelse med stil og elegance? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl den perfekte løsning til dig. Med sin bløde fløjl og smukke mørkegrå farve vil denne seng være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er ikke blot en fryd for øjet, men den er også utrolig praktisk. Den medfølgende sengegavl kan let justeres i højden, hvilket giver en optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Derudover har sengen en farverig LED-strip, der kan skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Du kan fungere som regissør af dit eget aftenlys, og skabe en unik stemning, der passer til din personlighed.

For en behagelig nattesøvn er vores kontinentalseng udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer enhver støj og bevægelse, når du vender og drejer dig om natten. Den medfølgende topmadras er også hudvenlig og bidrager til en ekstra behagelig soveoplevelse.

Bemærk, at denne seng er skabt ud fra øverste hylde af kvalitetsmaterialer. Fra det bløde fløjlstof til det slidstærke betræk på topmadrassen, er der ikke gået på kompromis med hverken komfort eller holdbarhed.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys leveres i en praktisk pakke, der inkluderer alt, hvad du har brug for til at samle sengen. Du vil også finde en brugervejledning, der gør monteringen enkel og problemfri.

Drøm ikke længere – giv dit soveværelse en stilfuld og elegant opgradering med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl. Du vil ikke kun nyde en god nattesøvn, men også vågne op til en inspirerende og behagelig atmosfære i dit soveværelse.

Scroll to Top