vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrå

4.927 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegrå fløjl, der forvandles med indbygget LED-lys. Skab en stilfuld og afslappende atmosfære direkte i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805930 Kategori:

Drøm dig ind i en god nats søvn med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne eksklusive seng vil blive det ultimative samlingspunkt i dit soveværelse.

I blød fløjl omslutter denne seng kroppen i luksus og komfort. Fløjlens tætte og jævne fibre gør den behagelig at røre ved og endnu mere indbydende at hvile i.

Den praktiske sengegavl er justerbar i højden, så den kan tilpasses dine individuelle behov. Nyd en perfekt rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, uden at gå på kompromis med stil eller komfort.

Forkæl dig selv med de farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Skab en atmosfære af afslapning og ro i dit soveværelse, samtidig med at du får et smukt og dekorativt element.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, lang holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig med dens bløde og komfortable betræk, den beskytter også madrassen mod forurening og slid, så du kan nyde sengen i mange år fremover.

Bemærk: Vi ønsker at sikre hygiejnen for vores kunder, så det er vigtigt at bemærke, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi opfordrer dig til at læse med i vores brugervejledning for nem montering.

Detaljer:
– Sengens flotte farve er mørkegrå.
– Materialerne inkluderer velour (100 % polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ.
– Mål: 203 x 200 x 78/88 cm (L x B x H).
– Madrasserne har en hvid og mørkegrå farve og måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H).
– Topmadrassen er hvid og måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H).
– Med en længde på 55 cm pr. LED-strip og en spænding på DC 5V kan du nemt tilpasse lysets placering efter dine ønsker.
– Pakken inkluderer alt, hvad du behøver for nem montering: sengeramme, sengegavl, 2 madrasser, topmadras og 2 LED-strips.

Gør din søvn til en kunstoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top