vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl sort

4.825 kr.

Bliv fortryllet af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante LED-lys og bløde fløjl gør det til det perfekte valg for en godnatdrøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805931 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? Vil du have en seng, der ikke kun er komfortabel, men også tilføjer stil og elegance til dit soveværelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige noget for dig.

Lad os starte med at tale om det bløde fløjl. Denne seng er betrukket med luksuriøs fløjl, der er kendt for sin uovertrufne blødhed og jævne overflade. Når dine hænder rører ved stoffet, vil du straks fornemme den unikke komfort, der er forbundet med fløjl.

Sengegavlen på denne kontinentalseng kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Sid op i sengen og læs en bog eller se tv med fremragende rygstøtte, som denne praktiske sengegavl giver dig.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der vil skabe lys og liv i mørket. Du kan tilpasse belysningen efter dine præferencer og skabe en unik atmosfære i dit soveværelse.

Når det kommer til komfort, har vi gjort vores bedste for at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse. Denne seng har en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver dig den nødvendige støtte og bevægelsesfrihed. Pocketfjedrene absorberer også støj og stød fra bevægelser, hvilket forhindrer forstyrrelser og sikrer en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og er både slidstærk og behagelig. Du vil elske den bløde følelse, når du lægger dig ned på denne topmadras.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med en brugervenlig vejledning, der gør monteringen nem for dig. USB-stikken er inkluderet, men bemærk venligst, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gør din søvndrøm til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Tag springet og oplev ultimativ komfort, stil og luksus i dit soveværelse. Bestil din drømmeseng i dag og opnå den bedste søvnoplevelse, du nogensinde har haft.

Scroll to Top