vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrøn

4.915 kr.

Lad din søvn blive en luksuriøs oplevelse med vores smukke kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og blødt fløjlsmateriale vil den tilføje stil og komfort til dit soveværelse. Gør dine drømme til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805932 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrøn. Denne seng vil ikke bare give dig en god nattesøvn, den vil også være det centrale fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengen er betrukket med blød fløjl, som er kendt for sit tætte og jævne fibersystem. Dette gør stoffet behageligt og luksuriøst at røre ved, og du vil elske følelsen af det mod din hud.

For ekstra komfort er sengegavlen praktisk justerbar i højden. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se tv.

Skab en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse med den farverige LED-lysstrip, der ligger langs sengekonstruktionen. Lyset vil lyse op i mørket og tilføje et strejf af magi til din indretning.

Madrasen i sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sikrer, at madrassen er yderst holdbar og kan tilpasse sig til din krop på bedst mulig vis. De hjælper også med at absorbere støj og bevægelse, når du vender og drejer dig om natten.

Topmadrassen er behageligt blød og hudvenlig, og den beskytter madrassen mod slid og snavs. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun smuk og komfortabel, den er også utroligt nem at montere. Produktet leveres med en brugermanual, der guider dig igennem monteringsprocessen trin for trin.

Fremhæv dit soveværelse med denne fantastiske seng, der både tilbyder stil, komfort og luksus. Med et fløjlbetræk i mørkegrøn velour og de indbyggede farverige LED-lys vil denne seng forvandle dit soveværelse til et ægte drømmeland. Bestil nu og oplev en ny form for søvnoplevelse.

Scroll to Top