vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lyserød

4.637 kr.

Få en drømmende og luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante design i lyserød fløjl og det indbyggede LED-lys skaber den perfekte atmosfære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805934 Kategori:

Lad dig forføre af denne drømmende lyserøde kontinentalseng. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil tage din søvnoplevelse til nye højder og skabe et magisk fokuspunkt i dit soveværelse.

Med den bløde og luksuriøse fløjlsbetræk inviterer denne seng dig til at opleve en usædvanlig komfort. Fløjlens tætte og jævne fibre tilbyder en behagelig og luksuriøs tekstur, der vil forkæle dine sanser.

Sengen er ikke kun et æstetisk kunstværk, men den er også praktisk. Sengegavlen kan justeres i højden, så den tilbyder fremragende rygstøtte, når du vil nyde at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm i sengen.

Tag under dynen og opdag magien ved farverige LED-lys. Den indbyggede LED-strip, der smukt er integreret i sengens design, kan skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Lad lyset forvandler rummet og skabe en unik oase af afslapning.

Men komfort er ikke kun til det blotte øje. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer støj og stød og tilbyder enestående støtte, når du finder din optimale soveposition.

For at fuldende den luksuriøse oplevelse er der også en hudvenlig topmadras med et blødt betræk og en behagelig skumfyldning. Du vil føle dig øjeblikkeligt omfavnet af en blødhed og komfort, der vil hjælpe dig med at løsrive dig fra dagens stress og jag.

Vi ønsker at sikre den bedste hygiejne for vores kunder, derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil falde pladask for denne seng fra første øjeblik, du ser den.

Monteringen er nem og bekvem, og hver pakke leveres med en brugermanual. Selvom LED-stripen kan klippes, så den passer til din personlige stil, vil det stadig fungere som før. Bemærk, at det 5 V USB-strømforsyningscertifikat ikke er inkluderet.

Livet er for kort til at sove på en kedelig seng. Opgrader dit soveværelse med vores fortryllende lyserøde kontinentalseng med LED-lys. Lad dig inspirere af dens skønhed og giv dine drømme det fornødne magiske touch. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og LED-strips. Så hvorfor vente? Gør dine drømme til virkelighed i dag.

Scroll to Top