vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

2.783 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med denne vidaXL kontinentalseng i sort fløjl. Med indbygget LED-lys skaber den en elegant atmosfære i dit soveværelse. Gør din søvnoplevelse til ren magi.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805966 Kategori:

Tæt dine øjne og forestil dig en elegant og luksuriøs soveoplevelse. Det er præcis, hvad vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort kan tilbyde dig. Denne seng vil ikke blot være en ny soveplads, men bliver også det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Blød fløjl er det bærende element i denne seng. Det er et dejligt, luksuriøst stof, der er kendt for sin tæthed og jævne overflade. Du vil elske at røre ved det og opleve den øgede komfort, det tilføjer.

Vores praktiske sengegavl er justerbar i højden og giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Den tilpasser sig efter dine behov og gør det let for dig at finde den mest behagelige position.

Skab en farverig atmosfære med den indbyggede LED-strip. Denne funktion tilføjer et magisk lys i mørket og giver sengen et moderne og unikt udseende. Du vil elske den hyggelige stemning, den skaber i dit soveværelse.

En god nattesøvn er afgørende for vores velvære, og derfor har vi udstyret denne seng med en madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er kendt for deres fremragende kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop. De absorberer bevægelser og støj og sikrer en rolig og uforstyrret søvn.

For at beskytte madrassen og tilføje ekstra komfort har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Den har et blødt betræk og en fyldning af skum, der giver dig en behagelig overflade at hvile på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi inkluderer en nem at følge brugermanual, der gør monteringsprocessen enkel og problemfri.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort vil tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Med dens bløde fløjl, justerbare sengegavl, farverige LED-strip, og komfortable madras og topmadras, kan du se frem til en godt nattesøvn og vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Omgiv dig selv med luksus og skab din drømmesoveværelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top