vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkegrøn

2.963 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkegrøn. Den unikke LED-lys detalje tilføjer en fantastisk atmosfære til dit soveværelse. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805967 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl, mørkegrøn, 90×190 cm. Denne seng vil være det centrale element i dit soveværelse og sørge for en god nattesøvn hver aften.

Vi har valgt det blødeste fløjlsmateriale til denne seng, som er et luksuriøst og behageligt stof. Det er kendetegnet ved sine tætte og jævne fibre og giver en lækker følelse, når du rører ved det.

Vores seng har en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dit behov. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen og læser en bog eller ser tv.

Vil du tilføje lidt glamour og forvandle dit soveværelse til en oase? Så kan du glæde dig over det farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Det vil skabe en hyggelig atmosfære og lys i mørket.

For at sikre den bedste komfort har vi udstyret madrassen med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres modstandsdygtighed og tilpasningsevne, så du får den optimale støtte og ingen støj eller stød, når du bevæger dig.

Vi har også sørget for en hudvenlig topmadras, der giver ekstra komfort og beskyttelse af madrassen. Det slidstærke stofbetruk gør det blødt og behageligt at ligge på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Vores seng leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig. Du kan klippe lysbåndet for at tilpasse det efter dit behov, og det vil stadig fungere perfekt.

Du får ikke kun en seng, men en komplett pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-lys. Alt er omhyggeligt designet og af høj kvalitet.

Giv dit soveværelse en ny dimension af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl, mørkegrøn, 90×190 cm. Den vil være det ultimative statement piece, som dine gæster vil blive misundelige på. Forkæl dig selv med en god nats søvn og stilfuldt design i en og samme seng.

Scroll to Top