vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.091 kr.

Få høj klasse og luksus med vores vidunderlige kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl i mørkeblå, vil du sove som en konge. Oplev ultimativ komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806096 Kategori:

Introducer vores vidunderlige VidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm i en fantastisk fløjl mørkeblå farve. Denne seng vil hurtigt blive centrum for dit soveværelse og give dig den mest behagelige søvnoplevelse nogensinde.

Lad os starte med materialet. Fløjl er kendt for at være blødt og luksuriøst, og dette er ingen undtagelse. Det tætte og jævne stof vil få dig til at elske at røre ved det. Når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, vil du nyde den justerbare sengegavl, der giver fantastisk rygstøtte.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng har også farverige LED-lys. Bring lys ind i mørket og skab en hyggelig atmosfære. Du kan endda justere lysfarverne efter dit humør eller præference.

Når det kommer til komfort, skuffer vores madras med pocketfjedre ikke. De individuelle pocketfjedre giver dig den bedst mulige støtte og tilpasningsevne. Du vil elske, hvordan de absorberer støj og stød, når du drejer og vender dig om natten.

Og lad os ikke glemme vores hudvenlige topmadras. Den er lavet af slidstærkt og hudvenligt stof, så du kan sove roligt og afslappet hver nat.

Vi ønsker at gøre vejen til drømmeland så let som muligt, så vi har inkluderet en brugermanual for nem montering. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er fjernet. Og lad os også nævne, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Du får alt hvad du har brug for i denne pakke: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to farverige LED-strips. Gå ikke glip af chancen for at opleve din bedste søvn nogensinde med VidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top