vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrå

5.029 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Det unikke LED-lysdesign og det bløde fløjlsmateriale vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase. Få din drømmenats søvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806128 Kategori:

Drømmer du om en luksuriøs og komfortabel nattesøvn? Så er vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkegrå det perfekte valg for dig. Denne fantastiske seng vil give dig den ultimative søvnoplevelse og vil hurtigt blive midtpunktet i dit soveværelse.

Den bløde fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse. Det er et tætvævet stof, der er behageligt at røre ved og giver en ekstra dimension af komfort. Lig dig tilbage og nyd den bløde tekstur, mens du slapper af i din seng.

Vores praktiske sengegavl kan tilpasses efter dine behov. Du kan nemt justere højden og finde den perfekte position til din ryg. Uanset om du vil læse en bog eller se fjernsyn, vil sengegavlen give dig den nødvendige støtte og komfort.

Skab en unik atmosfære i dit soveværelse med den farverige LED-strip. Denne fantastiske lysfunktion vil lyse dit rum op på en magisk måde og skabe en behagelig og afslappende stemning.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt bevægelse og stød og sikrer minimal forstyrrelse under søvn.

Topmadrassen har et slidstærkt og hudvenligt stofbetræk, der gør den blød og behagelig. Dette garanterer en behagelig og hygiejnisk soveoplevelse. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er brudt af hygiejniske årsager.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, der gør det nemt for dig at samle sengen uden besvær. Du kan også klippe LED-stripen og opretholde dens funktioner. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Med dimensionerne 203 x 200 x 78/88 cm (L x B x H) giver denne seng rigelig plads til at strække ud og slappe af. Den bløde fløjl i mørkegrå farve passer elegant ind i enhver indretning og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Giv dig selv den ultimative luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl mørkegrå. Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet og oplev det bedste inden for moderne og stilfuldt design. Bestil din nye seng i dag og nyd en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top