vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl sort

4.747 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med elegant fløjl og indbyggede LED-lys vil du sove som en konge eller dronning hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806129 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i 200×200 cm. Denne fantastiske seng vil ikke bare være et fokuspunkt i dit soveværelse, men også en kilde til uovertruffen afslapning.

Forestil dig at synke ned i den bløde og luksuriøse fløjlsflade. Fløjl er kendt for sin tætte og jævne struktur, som føles utrolig behagelig og blid mod huden. Du vil elske at røre ved det bløde stof hver eneste gang du ligger i sengen.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den til dine behov. Det giver ikke bare en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, men giver også en følelse af elegance og stil til dit soveværelse.

Skab en magisk atmosfære i dit soveværelse med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen. Denne smukke lyskilde skaber en unik og stemningsfuld belysning, der vil forvandle din seng til et fredfyldt og behageligt sted at være.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet. Disse fjedre giver en utrolig holdbarhed samt en fantastisk tilpasningsevne, da de effektivt absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Du kan have fuld tillid til, at denne madras vil støtte dit ligemeget hvor meget du bevæger dig.

Det bløde og hudvenlige betræk på topmadrassen sikrer en behagelig overflade at sove på. Den er slidstærk og samtidig blid mod huden. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen.

Med vidaXL får du ikke kun et kvalitetsprodukt, men også en nem montering medfølger. Vores detaljerede brugermanual guider dig gennem processen, og du vil kunne nyde fordelene ved denne seng på ingen tid.

Denne eksklusive kontinentalseng kommer i en elegant sort farve, og sengerammen er lavet af velour (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Sengens totale dimensioner er 203 x 200 x 78/88 cm (L x B x H).

Sengen leveres selvfølgelig med alt, hvad du har brug for, heriblandt sengeramme, sengegavl, madrasser og topmadras. Vi har endda inkluderet to LED-strips, der hver er 55 cm lange, en USB-ledning på 150 cm og et strømkabel på 30 cm.

Vågn op til en verden af ren luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din søvn til en oplevelse, og bliv inspireret til at drømme stort.

Scroll to Top