vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå

3.841 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære og få en god nats søvn. Køb det i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775541 Kategori:

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en himmel af ro og afslapning.

Vi ved, at et godt soveværelse er vigtigt for dit velvære, og denne kontinentalseng bliver omdrejningspunktet i din personlige oase. Det slidstærke stof har ikke kun et elegant og rent udseende, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at sengen holder i mange år fremover.

Denne kontinentalseng kommer også med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden efter dine behov. Den giver en fremragende rygstøtte, når du gerne vil sidde op og læse en bog eller se din yndlingsfilm på en afslappende aften.

Skab en behagelig atmosfære med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen. Disse lys vil give dit soveværelse en unik og stemningsfuld belysning, som du kan tilpasse efter din smag.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en fremragende tilpasning og holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer effektivt støj og stød og sikrer, at du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er både slidstærk og hudvenlig med et blødt og behageligt stofbetræk. Denne madrasbeskytter giver ekstra komfort og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Monteringen af denne kontinentalseng er enkel og nem takket være den medfølgende brugermanual. Du kan tilpasse lyset ved at klippe lysstriben med saksesymbolet, og USB-stikket kan forblive i funktion selv efter klipning. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Livet er for kort til dårlig søvn og ubehagelige senge. Gør dig selv en tjeneste og invester i vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Du vil takke dig selv hver aften, når du glider i seng og oplever den ultimative følelse af ren lyksalighed.

Scroll to Top