vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

3.708 kr.

Få en luksuriøs og afslappende søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og det smukke cremefarvede stof gør den til det perfekte valg for både stilbevidste og komforthungrende kunder. Bestil nu og opgrader din søvnkvalitet i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775568 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm dig ind i en magisk nattesøvn med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant cremefarvet stofbeklædning. Denne exceptionelle seng vil være det centrale omdrejningspunkt i dit soveværelse og tilføre en luksuriøs atmosfære.

Stoffet på sengen er ikke kun stilfuldt, det er også åndbart og slidstærkt, hvilket giver dig en komfortabel og holdbar seng i mange år fremover. Med en praktisk justerbar sengegavl får du desuden den optimale rygstøtte, når du ønsker at læse en god bog eller se en spændende film.

For at tilføje en smule charme og magi er sengen udstyret med en farverig LED-strip, der giver et stemningsfuldt lys. Gå på opdagelse i en verden af farver og skabe en unik og personlig atmosfære i dit soveværelse.

Men komforten stopper ikke der. Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse fjedre absorberer nemt stød og bevægelser og sikrer dig en uforstyrret søvn i hele natten.

For at tilføre ekstra blødhed og komfort er der også en hudvenlig topmadras. Topmadrassen er i et slidstærkt materiale og vil omfavne din krop, så du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi yder en ekstraordinær service og garanterer, at hvert produkt leveres med en brugervenlig installationsmanual for nem og hurtig montering. Bemærk venligst, at vi ikke kan tage madrassen retur, hvis emballagen er åbnet eller fjernet – dette er af hensyn til hygiejnen.

Denne komplette kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to farverige LED-strips. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men det vil fortsat være en fantastisk oplevelse at have den tilsluttet.

Oplev en helt ny standard af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad drømmene folde sig ud og forvandl dit soveværelse til det perfekte fristed. Køb din seng i dag og lad søvnen være din bedste ven.

Scroll to Top