vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.229 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og moderne design vil denne lysegrå seng forvandle dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775571 Kategori:

Gør dit soveværelse til et stilfuldt og beroligende rum med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men den vil også være et imponerende fokuspunkt i dit soveværelse.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Du vil elske den praktiske justerbare sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Et af de mest fantastiske træk ved denne seng er det farverige LED-lys. Med LED-stripen kan du skabe en magisk stemning i dit soveværelse og tilpasse lyset efter humør og behov. Du vil elske den hyggelige og varme atmosfære, som lyset skaber.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Denne kontinentalseng er også utrolig komfortabel. Den har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og for deres evne til at tilpasse sig din krop og minimere støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

En hudvenlig topmadras giver ekstra komfort og beskytter madrassen mod slitage. Den er blød og behagelig og tilføjer et luksuriøst touch til din søvnoplevelse.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er en komplet pakke med alt, hvad du har brug for. Den leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel. Bemærk, at produktet har et USB-stik, men den certificerede 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Forkæl dig selv med en fantastisk søvnoplevelse og skab en behagelig atmosfære i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil den i dag og nyd den ultimative komfort og stil.

Scroll to Top