vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkebrun

2.589 kr.

Bliv forført af luksuriøs søvn med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Med smukt indbyggede LED-lys og en overdådig mørkebrun stofbeklædning vil denne seng tilbyde dig en drømmende nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775667 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrunt stof. Denne seng er mere end bare et sted at hvile dit hoved. Den er et imponerende og elegant fokuspunkt i ethvert soveværelse.

Med et slidstærkt stof, der både er åndbart og stilfuldt, vil du elske den rene og enkle æstetik. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Men det, der virkelig skiller denne seng ud, er den farverige LED-strip, der bringer lys til mørket. Skab en magisk atmosfære og tilpas belysningen efter dit humør. Det er den perfekte touch til en afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Men komforten stopper ikke her. Den madras med pocketfjedre er kendt for sin kvalitet og langvarighed. Fjedrene tilpasser sig din krop, absorberer støj og sikrer, at du altid sover behageligt.

Topmadrassen er ikke kun blød og hudvenlig, men også praktisk, da du kan klippe den til den ønskede størrelse. Derudover leveres denne fantastiske kontinentalseng med en brugermanual for en nem og problemfri montering.

Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Så sørg for at være opmærksom på dette, inden du åbner pakken.

Skab dit drømmesoveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkebrunt stof. Din vej til en god nats søvn og elegant stil starter her. Bestil din seng i dag og oplev forskellen.

Scroll to Top