vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof blå

2.952 kr.

Oplev ultimativ komfort og modernitet med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Giv dit soveværelse et elegant touch og nyd en nat af luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775670 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt i vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk blå stofbeklædning. Denne seng er ikke kun et perfekt sted at hvile, men den bliver også det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er designet med et holdbart og åndbart stof, som sikrer en fornemmelse af luksus og komfort. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Et ekstra touch af elegance tilføjes takket være den farverige LED-strip, der kan skabe en beroligende atmosfære og bidrage til en hyggelig stemning i mørket. Den er også perfekt til at skabe den rette stemning, når du ønsker at slappe af og nyde afslappende stunder i sengen.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer den højeste kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer enhver form for bevægelse for at garantere en uforstyrret søvn. Topmadrassen er også lavet med henblik på din komfort og er både blød og hudvenlig.

Vi ønsker at sikre det bedste for din soveoplevelse, derfor medfølger der en brugermanual, der gør monteringen let for dig. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Hvad venter du på? Tag imod denne fantastiske mulighed for at gøre dit soveværelse endnu mere elegant og stilfuldt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smuk blå farve. Drøm sødt og vågn op frisk og veludhvilet hver dag.

Scroll to Top