vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.072 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den cremefarvede stofbeklædning og det sofistikerede design vil give dit værelse et elegant touch. Hop i seng og bliv fortryllet af det blide LED-lys, der skaber en afslappende atmosfære. Din søvn vil aldrig være den samme igen. Så kom og forkæl dig selv med vores eksklusive kontinentalseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801506 Kategori:

Vil du gerne have en kontinentalseng, der ikke kun giver dig en god nats søvn, men også tilføjer stil og elegance til dit soveværelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof det perfekte valg for dig.

Denne kontinentalseng er designet med et enkelt og rent look, der komplimenterer ethvert soveværelsesindretning. Den slidstærke stofbeklædning er både åndbar og holdbar, så du kan være sikker på, at denne seng vil overleve gennem årene.

En praktisk justerbar sengegavl giver dig muligheden for at tilpasse den efter dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en bog eller se tv, vil denne sengegavl give dig fremragende rygstøtte og komfort.

Men hvad der virkelig gør denne kontinentalseng til noget særligt, er det farverige LED-lys, der er indbygget i sengegærdet. Med et tryk på en knap kan du skabe en behagelig atmosfære i dit soveværelse, og lysbåndets farver vil kunne tilpasses dine præferencer.

Ikke nok med det, denne seng er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Pocketfjedrene sørger for optimal støtte og tilpasningsevne, da de effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt i løbet af natten.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt og blødt stof og giver dig en ekstra komfortabel oplevelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter, at emballagen er åbnet eller fjernet.

Vi gør det nemt for dig at montere denne kontinentalseng, da hver eneste del kommer med en brugervejledning. Og bare rolig, selvom visse dele kan klippes til, vil USB-delen af lysbåndet fortsat fungere som før. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Tag springet og giv dit soveværelse det løft, det fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Dette er ikke bare en seng, det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et sted, du vil elske at tilbringe tid i. Bestil din i dag, og begynd at nyde luksusen ved en god nats søvn.

Scroll to Top