vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

2.949 kr.

Oplev ultimativ luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Med stilfuldt LED-lys og elegante stofdetaljer vil du føle dig som en ægte konge eller dronning. Drømmen om den perfekte søvn bliver til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801512 Kategori:

Glæd dig til at opleve den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Med sit moderne design og uovertrufne funktionalitet vil denne seng helt sikkert blive hjertet i dit soveværelse.

Lad os starte med det slidstærke stof, der ikke kun tilføjer et rent og stilfuldt look til sengen, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den medfølgende sengegavl er justerbar i højden, så du kan indstille den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Men det, der virkelig skiller sig ud ved denne seng, er dens farverige LED-strip. Skab en unik atmosfære i dit soveværelse med de fortryllende farver, der lyser op i mørket. Det er den perfekte måde at tilføje en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Lad os ikke glemme det vigtigste – madrassen. Med indbyggede pocketfjedre er du garanteret en høj kvalitet, der sikrer komfort og lang levetid. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelse, så du kan sove uden forstyrrelser.

For at øge komforten yderligere kommer sengen med en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige overflade sikrer, at du får den ultimative luksus i din søvn.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vores produkt leveres med en brugermanual for nem montering, og du har mulighed for at klippe lysbåndet i den ønskede længde for at tilpasse det til din seng.

Nyd en afslappende og behagelig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med dens stilfulde design, justerbare funktioner og farverige LED-lys vil denne seng være et imponerende og inspirerende indslag i dit soveværelse. Bestil allerede i dag og giv dig selv den luksus, du fortjener.

Scroll to Top