vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

3.702 kr.

Drøm stort og sov endnu bedre med vores eksklusive kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801636 Kategori:

Drømmer du om den ultimative luksus inden for soveværelsets verden? Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkebrun farve er præcis det, du har brug for. Denne enestående seng vil ikke kun give dig en uovertruffen nattesøvn, den vil også være det absolutte fokuspunkt i dit soveværelse.

Skabt til både stil og komfort, er denne kontinentalseng udført i slidstærkt stof, der ikke kun har et elegant og rent look, men også er åndbart og holdbart. Gå ikke på kompromis med kvaliteten af din sengegavl – den kan justeres i højden og giver derfor den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Vores kontinentalseng er ikke kun en seng, den er også en oplevelse. Giv dit soveværelse en festlig stemning med de farverige LED-lys, der vil lyse livligt i mørket. Forvandl dit soveværelse til dit eget private lys-show og skab den perfekte atmosfære til afslapning og ro.

Komfort er afgørende for en god nattesøvn, og vores madras med pocketfjedre er garanteret at opfylde dine forventninger. De individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasser sig perfekt til din kropsform, hvilket sikrer en fantastisk nattesøvn. Slap af og nyd stilheden, når pocketfjedrene effektivt absorberer støj og bevægelser fra den anden side af sengen.

Vores senge er ikke kun designet til at være komfortable, de er også hudvenlige. Topmadrassen er betrukket med et slidstærkt og behageligt stof, der føles blødt mod din hud. Ro i sindet er nøglen til en god søvn, og derfor er topmadrassen hygiejnisk og sikrer en ren og sund soveoplevelse. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng er ikke kun et kvalitetsprodukt, det er også nemt at samle. Vi medfølger en brugermanual, der gør det hurtigt og nemt for dig at samle sengen. Klip kun det nødvendige del, som er markeret med saksesymbolet, og den integrerede USB-forbindelse vil forblive uændret. Bemærk, at det certificerede 5 V USB-strømkilde desværre ikke er inkluderet i pakken.

Vi ved, at detaljerne gør forskellen, og derfor inkluderer vi alt hvad du behøver for at komme i gang med at nyde din nye seng med det samme. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og ikke mindre end to LED-strips til at skabe det bedste lysshow i byen.

Skab drømmeland i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gå ikke på kompromis med stil, komfort og luksus – få det bedste af det bedste og vågn op til en verden af ren magi hver eneste dag.

Scroll to Top