vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lyserød

2.952 kr.

Oplev ultimativ komfort i en overlegen kontinentalseng med livlige LED-lys i lyserød fløjl. Forkæl dig selv og din søvn med dette eksklusive mesterværk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803886 Kategori:

Skab drømmende elegance i dit soveværelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lyserød. Denne unikke seng vil være omdrejningspunktet for din komfortable søvnoplevelse og give dit rum et strejf af luksus.

Udført i blødt fløjl, vil du elske at røre ved denne seng. Fløjl er kendt for sin blødhed og eksklusivitet, og det vil omfavne dig og skabe en hyggelig atmosfære.

Sengen er udstyret med en praktisk og justérbar sengegavl, der sikrer fremragende støtte til din ryg, når du sidder op for at læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse sengegavlen til din ønskede højde og finde din perfekte komfortposition.

Men det er ikke alt. Vores seng er også udstyret med farverig LED-lys, der skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Disse lys giver en følelse af beroligelse og tilfører et strejf af glamour til dine nattetimer.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og sikrer optimal holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

For at give dig den ultimative komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras er lavet af blødt stof og skum, der giver dig en ekstra blød overflade til at sove på.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi har dog sørget for, at monteringen er enkel og nem med den medfølgende brugermanual.

Sengen er udført i lyserød fløjl og har målene 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H). Madrassen og topmadrassen måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H) og 90 x 200 x 5 cm (B x L x H) henholdsvis.

Med en længde på 55 cm og et USB-stik tilslutningspunkt kan du nemt tilslutte den medfølgende LED-strip til en certificeret 5V USB-strømkilde og skabe en atmosfære af blid belysning i dit soveværelse.

Den ultimative kombination af komfort, stil og luksus venter på dig med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lyserød. Gør dit soveværelse til dit personlige drømmeland, hvor stil møder komfort.

Scroll to Top