vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl mørkegrå

4.923 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den kombinerer komfort, elegance og LED-lys for en uovertruffen søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804775 Kategori:

Drøm dig væk til en ultimativ søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl, dybt mørkegrå. Denne sensationelle seng vil være prikken over i’et i dit soveværelse og give dig en uforglemmelig nattesøvn.

Vi har valgt at bruge blødt fløjl som betræk til denne seng, da det ikke kun er luksuriøst at se på, men også utroligt behageligt at røre ved. Fløjlstoffet er kendt for sin tæthed og jævne tekstur, hvilket giver en ekstra dimension af komfort og fornøjelse.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Denne funktion sikrer, at du får den bedst mulige rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Sengegavlen er designet med omtanke for at tilfredsstille dine inderste ønsker om både stil og funktionalitet.

En af de mest iøjnefaldende features ved denne seng er den farverige LED-strip, der omkranser rammen. Med et enkelt tryk kan du skabe en magisk stemning med de smukke og livlige farver. Denne seng bliver ikke bare et sovemøbel, men også et kunstværk, der vil fortrylle dit soveværelse.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, der kan opstå, når du drejer og vender dig, hvilket resulterer i en rolig og uforstyrret søvn gennem hele natten.

For at sikre en sund og behagelig soveoplevelse har vi tilføjet en hudvenlig topmadras til sengen. Denne madrasbeskytter er lavet af et slidstærkt stof, der er blødt og behageligt mod din hud. I forhold til hygiejne kan topmadrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores sengeramme leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en leg. Vi har gjort det nemt for dig at tilpasse sengens design ved at inkludere et saksesymbol, så du kan klippe LED-strippen efter dine ønsker. Bemærk, at USB-stikket er inkluderet, men den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er det.

Denne vidunderlige kontinentalseng giver dig ikke kun den søvn, du fortjener, men også en æstetisk oplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og skønhed. Så gør dig klar til at drømme stort og skab et rum, der afspejler din personlige stil og smag med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl, dybt mørkegrå. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at skabe et soveværelse, du vil elske at komme hjem til.

Scroll to Top