vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour sort

2.605 kr.

Drøm sødt og stilfuldt med vores luksuriøse kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant velouroverflade bliver din søvnoplevelse magisk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804805 Kategori:

Introducer dit soveværelse for en ny æra af stil og komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort velour. Denne seng kommer ikke kun til at erstatte din gamle seng, den kommer også til at forvandle dit soveværelse til en sofistikeret oase.

Læg dig ned og lad dine bekymringer smelte væk, mens du synker ned i den luksuriøse bløde fløjl. Det er et blødt og behageligt stof, der omfavner dig og giver dig den ultimative følelse af komfort. Ikke kun det, men denne seng har også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov, så du kan finde din perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men denne seng er ikke bare stil og komfort – den har også en overraskelse i ærmet. Takket være den farverige LED-strip kan du skabe et stemningsfuldt lys i mørket. Forestil dig dig selv indhyllet i en blid glød, der lader dig falde i søvn og vågne op med en opfrisket følelse.

Ikke nok med det, så er madrassen udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre giver den perfekte balance mellem komfort og støtte og sikrer en god nattesøvn hver gang. Og for at maksimere komforten har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på.

Bemærk, at vi sætter en ære i at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder. Derfor kan du være sikker på, at vores seng kommer med en brugermanual for nem montering. Og selvom produktet har et USB-stik, er den certificerede 5V USB-strømkilde ikke inkluderet.

Gå ikke på kompromis med din søvn eller dit soveværelses stil. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort velour og få både stil, komfort og en god nattesøvn. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top