vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl sort

2.788 kr.

Få luksuriøs komfort og stemningsfuld belysning med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde fløjlsbeklædning og indbyggede LED-lys vil forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335804811 Kategori:

Drømmer du om en ultimativ soveoplevelse? Så er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl lige noget for dig. Lad denne seng blive det strålende midtpunkt i dit soveværelse og gør din nattesøvn til noget helt særligt.

Med sin bløde fløjlsbeklædning inviterer sengen til at blive rørt og berørt. Fløjl er kendt for sit luksuriøse look og følelse, og denne seng leverer en utrolig komfortabel oplevelse.

Sov sødt og stabilt med den indbyggede pocketfjeder-madras. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, hvilket sikrer en høj komfort og en god nats søvn. Vugg dig selv i søvn på denne topkvalitetsmadras, der effektivt absorberer stød og støj.

Nyd LED-lysets magi, der lyser rummet op og skaber en stemningsfuld atmosfære. Den farverige LED-strip tilføjer en ekstra dimension til din søvn og bidrager til en følelse af ro og afslapning.

Denne seng er ikke bare komfortabel og stilfuld, den er også praktisk. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og giver dig fantastisk rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv.

Med dens hudvenlige topmadras får du ekstra komfort og beskyttelse. Denne slidstærke madrasbeskytter er designet til at være blød og behagelig at ligge på, og den giver dig en ekstra lag beskyttelse.

Så kom og oplev denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i sort fløjl. Vær forberedt på, at din søvn aldrig bliver den samme igen. Bestil i dag og lad en dyb og afslappende søvn være en del af dit liv.

Scroll to Top