vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

4.727 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng. Den er ikke kun komfortabel og elegant, men også udstyret med indbygget LED-belysning. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774346 Kategori:

Nyd en god nattesøvn på denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil være det absolutte fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en uforglemmelig oplevelse af komfort og stil.

Med sit slidstærke stof i en elegant lysegrå farve, vil sengen tilføje et enkelt og rent look til dit soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt, det er også åndbart og meget holdbart, så du kan nyde en seng af højeste kvalitet i mange år fremover.

Sengen har en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se tv. Du kan finde den perfekte position til din komfort med lethed.

Det mest fortryllende ved denne seng er den farverige LED-strip, der spreder lys i mørket og tilføjer en unik og spændende stemning til dit soveværelse. Du kan skabe et helt særligt rum ved at vælge forskellige farver efter dine ønsker og stemninger.

Komforten er i top med den indbyggede madras, der har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilbyder en fremragende holdbarhed og tilpasningsevne, der sikrer optimal støtte og komfort til din krop. Du kan endda rotere og vende dig i sengen uden at det forstyrrer din søvn.

Den hudvenlige topmadras beskytter og fuldender komforten på sengen. Med sit bløde stofbetræk og behagelige skumfyld giver topmadrassen en behagelig overflade at hvile på hele natten.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men du kan være sikker på, at denne seng er et kvalitetsvalg, der vil give dig glæde og komfort i lang tid.

Ved køb af dette fantastiske produkt får du en brugermanual med, der gør monteringen hurtig og nem. Du kan klippe den del af LED-stripen, der er markeret med et saksesymbol, og USB-stikket forbliver intakt og er klar til brug. Bemærk, at en 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Sengen leveres med en sengeramme, sengegavl, to madrasser, en topmadras og to LED-strips. Alt, hvad du behøver for at skabe dit drømmesoveværelse, er lige her.

Giv dig selv den ultimative komfort og stil med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev en forfriskende nattesøvn og vågn op til et smukt og indbydende soveværelse hver morgen. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med dette fantastiske produkt.

Scroll to Top