vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.711 kr.

Træd ind i elegance og komfort med vores vidaXL kontinentalseng – et perfekt mix af stil og funktionalitet med det indbyggede LED-lys. Opnå en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774386 Kategori:

Indsæt din egen unikke og inspirerende produktbeskrivelse her:

Drøm dig væk til en komfortabel og stilfuld nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkegrå farve. Denne seng vil ikke kun være en fortryllende tilføjelse til dit soveværelse, men den vil også give dig den ultimative søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof, der er både åndbart og holdbart. Det enkle og rene look giver en luksuriøs fornemmelse til enhver indretning. Og med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse den til din ønskede højde, og samtidig nyde den fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Men hvad der virkelig adskiller denne seng fra andre er det farverige LED-lys, der giver en fantastisk atmosfære i dit soveværelse. Med et tryk på en knap kan du skabe en magisk stemning med lys i mørket.

Men komforten er selvfølgelig også vigtig, og vores kontinentalseng skuffer ikke her. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig støtte. Pocketfjedrene absorberer også støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Den medfølgende topmadras er ikke kun blød, men også hudvenlig med sit slidstærke stofbetræk. Du vil føle dig omsluttet af komfort, når du lægger dig til rette i denne seng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du ikke vil have nogen grund til at sende den tilbage, når du først har oplevet den sublime kvalitet og komfort.

Denne kontinentalseng kommer med en brugermanual for nem montering, og du kan klippe lysbåndet til den ønskede længde. Vær opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gå ikke glip af muligheden for at forkæle dig selv med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Lige nu kan du gøre dine drømme til virkelighed og skabe en uforglemmelig soveoplevelse. Køb vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og forvandl dit soveværelse til et sted fyldt med stil og komfort.

Scroll to Top