vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkebrun

2.885 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Det elegante LED-lys og den bløde stofoverflade vil forvandle din soveværelse til en oase af stil. Opnå den bedste søvnoplevelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774411 Kategori:

Oplev en søvnoplevelse udover det sædvanlige med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkebrun farve. Denne seng vil være et imponerende centrum i dit soveværelse og bringe en følelse af luksus ind i dit hjem.

Denne kontinentalseng er lavet af et slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Du kan justere sengegavlen i forskellige højder, hvilket giver dig optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv. Og hvem elsker ikke en god nats søvn?

Men det stopper ikke der – vores kontinentalseng har også et farverigt LED-lys, der fylder dit soveværelse med blændende lys i mørket. Du kan skabe din egen unikke atmosfære og skue med dette fantastiske lys.

Denne seng er ikke bare en fryd for øjet, den er også komfortabel. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en ekstraordinær holdbarhed og tilpasningsevne. Denne fjederteknologi absorberer støj og stød og giver dig den bedste mulige søvnoplevelse.

Og for at øge komforten endnu mere er vores kontinentalseng også udstyret med en hudvenlig og blød topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af slidstærkt stof og vil give dig den ultimative luksusoplevelse.

Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Overhold venligst dette, mens du installerer din nye seng.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervejledning, der gør det nemt for dig at montere den. Vi har også en USB-port indbygget i sengen til din bekvemmelighed, men du skal selv have en 5V USB-strømkilde til at tilslutte det.

Hvad venter du på? Gør dit soveværelse til et sted, hvor komfort og stil mødes med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil din seng i dag og nyd en unik og inspirerende søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top