vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

2.760 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Det elegante mørkegrå stoftække og indbyggede LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774417 Kategori:

Drømmer du om en søvnoplevelse ud over det sædvanlige? Lad mig præsentere dig for vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil ikke bare være en funktionel tilføjelse til dit soveværelse, den vil også give dig en sanselig oplevelse af komfort, stil og luksus.

Det slidstærke stof, som sengen er betrukket med, er ikke kun charmerende at se på, det er også åndbart og langtidsholdbart. Du kan trygt stole på, at sengen vil være et varigt og elegant element i dit soveværelse i mange år fremover.

Sovegavlen på sengen er justerbar i højden, så du kan tilpasse den præcis efter din komfort og behov. Du kan nyde en god bog eller se dine yndlingsserier med fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen.

Men det er ikke alt – denne fantastiske seng kommer også med en farverig LED-strip, der spreder et blidt og afslappende lys i dit soveværelse. Du kan skabe den rette atmosfære og stemning med et tryk på en knap. Lad lyset guide dig ind i en drømmeverden.

Vi har også tænkt på komforten og støtten til din krop. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af ypperste kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på. Du vil opleve en uovertruffen følelse af velvære, når du hviler eller sover på den.

Men husk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi ønsker kun at kunne tilbyde dig det absolut bedste, når det kommer til din nattesøvn.

Sengen leveres med en nem og brugervenlig montagevejledning, så du kan montere den uden besvær. Du kan klippe lysskinnen, så den passer præcist til dine behov. Bemærk dog, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Sengen har følgende mål: 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H). Madrassen måler 90 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 90 x 200 x 5 cm (B x L x H). Med dette sæt får du alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse.

Så hvad venter du på? Gå ikke på kompromis med din søvnkomfort og stil. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof, og lad denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning og ro.

Scroll to Top