vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.122 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant stofdesign vil denne seng forvandle dit soveværelse til et afslappende paradis.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774548 Kategori:

Lad os introducere dig til vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i en smuk lysegrå farve. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men også en æstetisk og funktionel tilføjelse til dit soveværelse.

Sengen er designet med et slidstærkt og åndbart stof, der ikke kun giver et enkelt og rent look, men også sikrer holdbarheden i mange år fremover. Denne seng er ikke kun behagelig at sove i, men også behagelig at se på.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne seng er den justerbare sengegavl. Uanset om du vil læse en bog eller se tv, kan du nemt justere sengegavlen i den ønskede højde for at få den perfekte støtte til din ryg.

Lys op i mørket med det farverige LED-lys. Den mangfoldige lysstribe vil skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit soveværelse. Drøm sødt under det blide og beroligende skær.

En god nattesøvn er sikret med den indbyggede madras med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre tilpasser sig til din krop og giver en fremragende støtte og komfort. De absorberer også støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du bevæger dig rundt om natten.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig. Den beskytter madrassen og giver ekstra komfort til dit soveeventyr. Vær opmærksom på, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vi ønsker dig en nem og problemfri montering, så derfor leveres denne seng med en brugermanual. Bemærk, at kun den del med saksesymbolet kan klippes, og kun USB-delen vil fortsætte med at fungere som før. USB-strømkilden er ikke inkluderet i pakken.

Tag et kig på specifikationerne: sengen måler 203 x 160 x 78/88 cm (L x B x H), madrassen måler 160 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 160 x 200 x 5 cm (B x L x H). Det medfølgende LED-lys har en længde på 55 cm, og der medfølger en USB-ledning på 150 cm samt en strømkabel på 30 cm.

Få den ultimative soveoplevelse med vores kontinentalseng med LED-lys i en smuk lysegrå farve. Oplev stil, komfort og luksus på en og samme tid. Gør din søvn til en unik og behagelig oplevelse. Bestil din nye seng i dag og invester i god nattesøvn og velvære.

Scroll to Top