vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder hvid

2.899 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Dens LED-lys og trendy kunstlæderdesign skaber en luksuriøs atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801735 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder er en god nattesøvn og et luksuriøst soveværelse inden for rækkevidde. Denne seng vil være det ubestridte midtpunkt i dit hjem. Med et slidstærkt kunstlæderbetræk, der er nemt at rengøre, får du ikke kun et flot udseende, men også en seng, der er bygget til at vare.

Den praktiske justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte, mens du sidder op i sengen til læsning eller tv-kigning. Og for at gøre tingene endnu mere spændende, kan du sprede et farverigt LED-lys i mørket og skabe den perfekte atmosfære.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, og sikrer dermed en rolig og behagelig søvn. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale for ekstra komfort.

Bemærk venligst, for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Produktet leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel.

Vores kontinentalseng er lavet af kunstlæder og er tilgængelig i en elegant hvid farve. Materialet, der anvendes, er en blanding af polyvinylchlorid, bomuld og polyester, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Sengens mål er 203 x 80 x 78/88 cm (L x B x H).

Medfølgende er også en madras, der måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og er fyldt med pocketfjedre og skum. Topmadrassen, der måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H), giver ekstra komfort og er dækket af et blødt polyesterstof.

Den farverige LED-strip, der måler 55 cm, kan let tilsluttes med det medfølgende USB-kabel, der er 150 cm langt. Vær opmærksom på, at 5 V USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Gør dit soveværelse til det ultimative afslapningsrum med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Start din rejse mod en bedre søvn og et mere stilfuldt hjem i dag.

Scroll to Top