vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder grå

2.855 kr.

Forny din søvnoplevelse med vores stilfulde kontinentalseng. Nyd det indbyggede LED-lys, det bløde kunstlæder og den perfekte komfort. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801738 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske VidaXL kontinentalseng med LED-lys i en stilfuld grå kunstlæderbetrukket udgave. Denne seng er ikke bare en seng, den er en oplevelse. Den vil blive det centrale fokuspunkt i dit soveværelse og give dig den ultimative nattesøvn.

Kvaliteten af vores slidstærke kunstlæder vil imponere dig. Det er et materiale af højeste kvalitet, der ikke blot er modstandsdygtigt over for pletter, men også let at rengøre med blot en fugtig klud. Overfladen er elegant og har et luksuriøst udseende, der vil tilføje ægte læder elegance til dit soveværelse.

Praktisk og fleksibel – vores kontinentalseng har en justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden efter dine behov. Denne funktion er ikke kun stilfuld, men giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se fjernsyn.

Og nu til det mest unikke og inspirerende træk ved denne seng – det farverige LED-lys. Vi har skabt en lystunnel, der ikke blot lyser op i mørket, men tilføjer en ekstra dimension af skønhed til din soveoplevelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse.

Men lad os ikke glemme komforten. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre af den højeste kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre sikrer ikke blot en lang holdbarhed, men de tilpasser sig også perfekt til din krop. Du vil opleve en behagelig og afslappende søvn uden støj og vibrationer.

For at give dig den ultimative komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Dens bløde og behagelige overflade vil hjælpe dig med at falde i søvn på en sky. Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med vores VidaXL kontinentalseng får du ikke blot enestående kvalitet, men også fleksibilitet og elegance. Du får et produkt, der er nemt at montere ved hjælp af den medfølgende brugermanual. Den enkle betjening gør det også muligt at klippe lysbåndet efter behov, så det passer perfekt til din seng.

Vi vil dog gerne minde dig om, at vores produkt indeholder USB-stik, men ikke den certificerede 5V USB-strømkilde, der skal til for at aktivere LED-lyset.

Så hvis du ønsker en seng, der er mere end bare en seng, vælg vores VidaXL kontinentalseng med LED-lys i grå kunstlæder. Den vil transformerer dit soveværelse til et elegant og beroligende rum. Oplev den ultimative komfort og stil med denne inspirerende seng.

Scroll to Top