vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder hvid

3.058 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant kunstlæderdesign er denne seng et must-have.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801741 Kategori:

Drømmene om en god nattesøvn og et elegant soveværelse bliver virkelighed med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Denne seng vil ikke kun være det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse, men også give dig den ultimative komfort, du fortjener.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet. Dette materiale er ikke kun yderst slidstærkt, men det er også let at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter. Den glatte overflade og det luksuriøse udseende giver en ægte læderskønhed, der vil sætte prikken over i’et på din indretning.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Denne praktiske funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Nu kan du nyde timevis af komfortabel afslapning uden besvær.

For at tilføje et strejf af magi har vores kontinentalseng også farverige LED-lys. Disse lys kan skabe en romantisk og behagelig atmosfære i dit soveværelse. Sæt lys i mørket og skab den perfekte stemning til enhver tid.

Når det kommer til komfort, er vores kontinentalseng udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre af høj kvalitet sikrer ikke kun en god støtte og holdbarhed, men de absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Det er komfort i sin fineste form.

Som en ekstra bonus kommer sengen med en topmadras, der er hudvenlig og blød. Dette lag giver ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Hvis du værner om hygiejne, vil du sætte pris på, at materialet er let at holde rent og vedligeholde for en sund soveoplevelse.

Vær opmærksom på, at vores kontinentalseng med LED-lys leveres med en detaljeret brugermanual for nem montering. Du kan også klippe LED-striben og beholde USB-funktionaliteten, og selvom et USB-stik ikke er inkluderet, er det muligt at tilslutte en certificeret 5V USB-strømkilde.

Vores hvide kontinentalseng er fremstillet af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Sengerammen måler 193 x 90 x 78/88 cm (L x B x H), og madrassen har målene 90 x 190 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er 90 x 190 x 5 cm (B x L x H), og LED-striben har en længde på 55 cm.

Opgrader dit soveværelse med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Gør drømme til virkelighed og nyd den ultimative komfort i et elegant og stilfuldt miljø. Bestil din seng i dag og oplev den enestående søvnkvalitet, du har længtes efter.

Scroll to Top