vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm kunstlæder sort

2.841 kr.

Oplev en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante design og det indbyggede LED-lys gør den til det perfekte valg for din soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801769 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm. Denne seng er ikke blot en soveplads, men et centralt fokuspunkt i dit soveværelse. Med dens skinnende sorte kunstlæderoverflade af høj kvalitet får du ikke blot et luksuriøst udseende, men også en slidstærk og nemt rengørbar seng.

Vores kontinentalseng giver dig mulighed for at tilpasse sengegavlens højde, hvilket sikrer perfekt rygstøtte i enhver situation, f.eks. når du læser eller ser tv. Og for at sætte lidt farve på dine drømme har vi inkluderet en spændende LED-strip, der vil skabe et vibrerende lys i mørket.

Men komforten er ikke gået på kompromis. Vores madras med indbyggede pocketfjedre sikrer ikke blot høj kvalitet og holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne og støjdæmpning, når du vender og drejer dig om natten. Og den hudvenlige topmadras med blødt stofbetræk sørger for en ekstra behagelig overflade.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Men ingen grund til bekymring, vores brugervenlige monteringsvejledning vil guide dig i processen. Bemærk også, at USB-strømforsyningen ikke er inkluderet, men vores seng tilbyder et USB-stik til praktisk brug.

Vores sorte kunstlæderseng er lavet af et holdbart materiale og har et robust design med konstruktion fra krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Vi har målt hver detalje til 203 x 90 x 78/88 cm (L x B x H), så du kan være sikker på, at denne seng passer perfekt ind i dit soveværelse.

Sengen leveres med alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Tag det første skridt til en god nattesøvn og tilføj vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys til din indretning i dag. Gør din søvn til en smuk oplevelse.

Scroll to Top