vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm kunstlæder hvid

3.011 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant kunstlæderkonstruktion får du en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801770 Kategori:

Forestil dig at vågne op i en seng, der får dig til at føle dig som en konge eller dronning. En seng, der ikke kun giver dig den bedste nattesøvn, men også tilføjer et strejf af luksus og elegance til dit soveværelse. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er netop det møbel, du har brug for for at opnå den ultimative soveoplevelse.

Lad os starte med det imponerende kunstlæder, der udgør denne sengs overflade. Dette materiale er ikke blot slidstærkt, men det tilføjer også et sofistikeret og stilfuldt udseende. Oven i købet er kunstlæderet nemt at rengøre, hvilket gør det til et praktisk valg for travle mennesker som dig.

For at gøre denne seng endnu mere funktionel har den en justerbar sengegavl. Uanset om du læser en god bog eller ser din yndlingsserie, kan du nemt indstille sengegavlens højde for at opnå den bedste komfort og rygstøtte.

Men det er ikke alt – denne seng er også udstyret med farverige LED-lys, der giver en fantastisk belysning i mørket. Du kan skabe en stemningsfuld atmosfære og tilpasse lyset efter dine behov og præferencer.

Når det kommer til komfort, vil denne kontinentalseng ikke skuffe dig. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilbyder fremragende kvalitet og tilpasningsevne. Disse individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan bevæge dig frit, uden at din partner bliver forstyrret.

For at fuldende soveoplevelsen leveres denne seng også med en hudvenlig topmadras. Overfrakken er lavet af blødt og behageligt stof, der garanterer en god nat søvn uden ubehag.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk og komfortabel, den er også nem at montere. Med en brugermanual inkluderet i pakken kan du hurtigt og problemfrit samle sengen helt selv.

Så forkæl dig selv med en seng, der er mere end bare et sted at sove. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er en investering i din komfort og stil. Oplev den ultimative soveoplevelse og lad denne seng blive centerpiece i dit soveværelse. Bestil den i dag og gør dine nætter til noget helt særligt.

Scroll to Top