vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm kunstlæder hvid

3.120 kr.

Oplev luksuriøs søvn og elegant design med vores vidaXL kontinentalseng. Den er udstyret med LED-lys og har en overflade af smukt kunstlæder.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801776 Kategori:

Lad os præsentere dig for vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 100×200 cm. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og stil.

Denne kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der ikke kun er smukt at se på, men også let at rengøre. Den glatte overflade tilføjer et strejf af ægte læders elegance til sengen.

Det bedste er, at denne seng også kommer med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig den optimale støtte, når du sidder op i sengen og nyder din yndlingsbog eller ser fjernsyn.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip, der skaber en behagelig atmosfære i dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og tilpasse belysningen efter dine præferencer.

Når det kommer til komfort, skuffer vores kontinentalseng heller ikke. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer dig en god og afslappende søvn. Pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne, der effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig i sengen.

For at tilføje ekstra komfort har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras, der giver dig den ultimative fornemmelse af luksus. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Produktet kommer med en brugervenlig installationsvejledning, der gør monteringen nem og problemfri. Du skal blot huske, at USB-strømkilden ikke er inkluderet i pakken.

Lad denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys forvandle dit soveværelse til et sted, hvor komfort og æstetik mødes. Bestil den i dag og oplev en god nats søvn som aldrig før.

Scroll to Top