vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder hvid

3.671 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Udover det elegante design, tilbyder den unik LED-lys funktion for en ekstra luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801805 Kategori:

Drøm dig væk til en vidunderlig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant hvid kunstlæder. Denne seng vil øjeblikkeligt blive midtpunktet i dit soveværelse og tilføje en ekstra dimension til din søvnrum. Med en slidstærk kunstlæderoverflade af høj kvalitet er denne seng ikke blot utrolig holdbar, men den giver også et luksuriøst udseende, der vil imponere enhver.

Den justerbare sengegavl giver fremragende rygstøtte, når du sidder i sengen og nyder en god bog eller ser dit yndlingsprogram. Men det stopper ikke der. Skab en atmosfære af magi og romantik med den farverige LED-strip, der spreder lys og skaber en behagelig stemning omkring sengen, endda i mørket.

Madrassen, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, tilbyder en enestående tilpasningsevne og støtte, samtidig med at den effektivt absorberer bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen har et hudvenligt betræk, der er blødt og komfortabelt at ligge på, og den tilføjer en ekstra følelse af luksus til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Produktet leveres med en brugervenlig vejledning, der gør monteringen til en leg. Vi gør opmærksom på, at kun den del af LED-strippen med saksesymbolet kan klippes, og den del med USB-funktionen vil forblive funktionsdygtig som før. Bemærk, at USB-strømforsyningen, der er certificeret til 5 V, ikke medfølger.

Oplev en seng, der ikke kun er smuk at se på, men også giver dig den bedste søvn i en enhed af hvid kunstlæder. Sengen leveres med følgende dele: sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Sådan opnår du den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag, og få en dyb og behagelig søvnoplevelse, du aldrig vil glemme.

Scroll to Top