vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm kunstlæder grå

3.671 kr.

Få en god nats søvn i stil med vores fantastiske kontinentalseng. Med sit unikke LED-lys og bløde kunstlæder er denne seng både stilfuld og komfortabel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801808 Kategori:

Drøm dig væk til en vidunderlig nattesøvn i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder grå. Denne seng er ikke bare en seng, den er et levende kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og hyggeligt rum.

Denne seng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun giver sengen et moderne og elegant udseende, men også gør den utrolig nem at rengøre. Bare tør den af med en fugtig klud, og den vil se ud som ny. Overfladen er blød og glat, og får dig til at føle, at du sover på ægte læder.

Den justerbare sengegavl er ikke kun praktisk, den giver også en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse den til din perfekte højde og nyde den ultimative komfort.

Men det stopper ikke her – denne seng er også udstyret med farverige LED-lys, der bringer en smuk atmosfære ind i dit soveværelse. Skab forskellige stemninger afhængigt af dit humør og skift farverne efter ønske. Du vil elske at falde i søvn til det blide lys, som sengen afgiver.

Men det er ikke alt. Denne seng er også udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en fantastisk støtte til din krop og fremragende holdbarhed. Fjedrene absorberer støjen og bevægelserne, når du vender og drejer dig om natten, hvilket giver dig en uforstyrret søvn.

Den hudvenlige topmadras er ekstra behagelig at ligge på og beskytter samtidig madrassen. Den er lavet af blød skum, der former sig efter din krop og giver optimal komfort.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres med en brugervenlig montagevejledning, der gør det nemt for dig at samle den. Vær opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen fjernes. Så du kan være sikker på, at du får et helt nyt og rent produkt.

Så hvorfor vente længere? Gør dit soveværelse til et sted, hvor dine drømme bliver til virkelighed. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er dit soveværelse ikke bare et sted at sove, det er en oase af komfort og stil. Bestil din i dag og få den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Scroll to Top