vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder sort

3.996 kr.

Skab en oase af stil og komfort i dit soveværelse med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant kunstlæder, får du en luksuriøs søvnoplevelse hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802627 Kategori:

Lad mig præsentere dig for vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder. Dette er ikke bare en almindelig seng, det er et kunstværk, der vil forvandle dit soveværelse til et drømmeagtigt og stilfuldt rum.

Denne kontinentalseng er lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun ser luksuriøst ud, men også er let at rengøre med blot en fugtig klud. Den glatte overflade er modstandsdygtig over for pletter, så du kan nyde sengens skønhed i lang tid.

Med den praktiske justerbare sengegavl får du den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se din yndlingsserie. Du kan tilpasse sengegavlen efter dine behov og nyde den ultimative komfort.

For at skabe en magisk atmosfære har denne seng en farverig LED-strip, der giver en behagelig belysning i mørket. Du kan ændre lysets farve og skabe den rette stemning til enhver tid. Lad dine drømme blive oplyst med disse lysende detaljer.

Vi har ikke glemt komforten – denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig søvn. Pocketfjedrene er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig rundt i sengen.

En hudvenlig topmadras er også inkluderet for øget komfort. Denne bløde og behagelige topmadras har slidstærkt betræk og sikrer, at din søvnoplevelse bliver ren luksus.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men frygt ej, vores brugermanual gør monteringen enkel og smertefri. Du kan klippe den del af LED-strippen, der har en saksesymbolmarkering, og selvfølgelig vil USB-porten fortsat fungere som før. Det er vigtigt at bemærke, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men det kan let anskaffes for at fuldende oplevelsen.

Denne seng er ikke blot et møbel, det er et kunstværk. Den vil tilføje elegance, komfort og en unik stemning til dit soveværelse. Så forkæl dig selv med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort kunstlæder og forvandl dit soverum til et stykke paradis.

Scroll to Top