vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder hvid

4.007 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores unikke kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og smukt hvidt kunstlæder, vil du sove som en stjerne.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802628 Kategori:

Lad os præsentere den helt fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smukke, hvide kunstlæder. Denne seng er ikke kun et møbel, men et kunstværk til dit soveværelse, som vil tage din nattesøvn til et helt nyt niveau.

Forestil dig at træde ind i et rum, hvor denne kontinentalseng med sit imponerende LED-lys bliver det strålende midtpunkt. Det holdbare kunstlæder af høj kvalitet er mere end bare smukt – det er også nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter. Bare tør det af med en fugtig klud, og det vil forblive luksuriøst og skinnende som ægte læder.

Men denne seng er ikke kun pragtfuld at se på – den er også ekstremt praktisk. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse den efter dine behov og nyde den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Og lad os ikke glemme LED-lyset. Med den farverige LED-strip kan du skabe en unik og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Lad lyset vejlede dig til en afslappende og behagelig søvn.

Men lad os ikke glemme det vigtigste – komforten. Denne kontinentalseng har en madras med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Dette giver ikke kun sengen enestående holdbarhed, men også en fantastisk evne til at tilpasse sig din krop. Det betyder, at den effektivt absorberer støj og stød for en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er beklædt med et slidstærkt og hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud. Og for at sikre hygiejne leveres madrassen med sin emballage intakt – forseglet og klar til at give dig en sund og luksuriøs søvnoplevelse.

Indholdet i pakken er omfattende – den inkluderer en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og endda LED-strips. Med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og hurtig.

Grib chancen for at forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil med denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i hvid kunstlæder. Oplev en helt ny dimension af søvn og lad denne seng løfte din nattesøvn til himlen.

Scroll to Top