vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder hvid

2.914 kr.

Drøm dig væk i luksus med vores moderne kontinentalseng. Det integrerede LED-lys skaber en behagelig atmosfære og det slidstærke kunstlæder giver et stilrent udseende. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt – køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802692 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Denne seng vil ikke bare forvandle dit soveværelse, men også din søvn. Vores seng er designet til at være et smukt fokuspunkt i rummet, og dens slidstærke kunstlæder sikrer, at den vil vare i mange år fremover.

Det hvide kunstlæder har ikke kun et luksuriøst udseende, men det er også yderst holdbart og modstandsdygtigt mod pletter. Du kan nyde en nem rengøring ved blot at tørre overfladen med en fugtig klud. Sengegavlens højde kan også justeres efter dit behov og giver en fantastisk rygstøtte til dig, når du sidder op i sengen.

Ønsker du at tilføje lidt lys og farve i dit soveværelse? Så vil vores indbyggede LED-lys gøre netop det. Du kan skabe et fantastisk lys i mørket med de farverige LED-lys, der spænder over hele sengen.

For at sikre den bedst mulige søvn er vores madras udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver optimal støtte. Disse fjedre absorberer også støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Høj komfort er også sikret med vores bløde og hudvenlige topmadras. Dens stofbetræk føles behageligt mod huden, og dens høje kvalitet sikrer en lang levetid. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

For nem montering medfølger en brugermanual, der guider dig trin for trin. Kun delen med saksesymbolet kan klippes, og kun USB-delen vil fortsætte med at fungere som før. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Med dimensionerne 203 x 80 x 78/88 cm (L x B x H) passer sengen perfekt til dit soveværelse. Den er fremstillet af høj kvalitet kunstlæder (75 % polyvinylchlorid, 5 % bomuld, 20 % polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ.

Inkluderet i pakken finder du sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-lys. Denne vidaXL kontinentalseng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også forvandle dit soveværelse til et elegant tilflugtssted.

Scroll to Top