vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm kunstlæder sort

2.805 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys, kunstlæder og perfekt pasform til din krop, får du den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335802697 Kategori:

Træd ind i en verden af komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse til et elegant tilflugtssted, men også give dig den mest behagelige og luksuriøse søvnoplevelse.

Lad os starte med det ydre af sengen. Den er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke bare ser fantastisk ud, men også er nemt at rengøre. Det er et materiale, der kan modstå pletter og er let at tørre af med en fugtig klud. Med sin bløde og glatte overflade tilføjer kunstlæderet en følelse af ægte elegance og skønhed til sengen.

Vi har også tænkt på din komfort. Den justerbare sengegavl er designet til at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse højden efter din egen præference og nyde øjeblikke af afslapning og komfort.

Men det stopper ikke her. Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, vil forvandle dit soveværelse til et ægte paradis af ro og afslapning. Du kan vælge dine foretrukne farver og skabe den perfekte atmosfære til en god nats søvn eller bare for at skabe et stemningsfuldt rum.

Vi har ikke glemt søvnens kerne – madrassen. Vores madras er udstyret med individuelle lomme fjedre af høj kvalitet, der giver en uovertruffen støtte og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød og sikrer minimal forstyrrelse, når du vender og drejer dig om natten.

For at fuldende den ultimative soveoplevelse får du også en hudvenlig topmadras, der tilføjer en ekstra blød og behagelig fornemmelse. Med dens slidstærke stofbetræk og skumfyld, vil du opleve en ekstra dimension af velvære.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun et mesterværk af design og komfort, men den er også nem at samle med den medfølgende brugermanual. Du kan klippe LED-stripen til, og USB-porten vil fortsat fungere. Bemærk, at en certificeret 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Træd ind i en verden af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev komforten, slap af og nyd en fantastisk nats søvn i denne enestående seng, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant tilflugtssted.

Scroll to Top