vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof cremefarvet

2.627 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys skaber en uovertruffen atmosfære. Prøv den nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772336 Kategori:

Giv dit soveværelse et magisk touch med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne luksuriøse seng vil forvandle dit soveværelse til et oase af komfort og stil.

Vi har nøje udvalgt det bedste materiale til denne seng for at sikre ekstraordinær holdbarhed og komfort. Den slidstærke stofbeklædning tilføjer et elegant og stilfuldt udseende, samtidig med at den er åndbar og behagelig at ligge på.

Sengegavlen kan justeres i forskellige højder for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dine yndlingsfilm. Du vil elske den ekstra komfort og praktiske fleksibilitet, som denne funktion tilbyder.

For at tilføje et strejf af glamour og magi er sengen udstyret med en farverig LED-strip. Du kan nemt tilpasse belysningen efter dit humør og skabe en behagelig atmosfære, uanset om du ønsker en beroligende aura eller en festlig stemning.

Vores kontinentalseng er designet med en madras, der har indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Den medfølgende topmadras er hudvenlig og giver ekstra komfort og støtte til din krop.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Vi sørger for at levere alle nødvendige instruktioner til nem montering af produktet, så du hurtigt kan nyde din nye kontinentalseng.

Sengens elegante cremefarvede stof og flotte design vil være et smukt indslag i ethvert soveværelse. Den er lavet af materialer af højeste kvalitet, herunder stof, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, der sikrer holdbarhed og stabilitet.

Tag kontrol over dit sovemiljø og tilføj en sublim elegance til dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Bestil i dag og oplev en dyb og behagelig søvn kombineret med en usædvanlig visuel æstetik.

Scroll to Top