vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.339 kr.

Få en drømmeagtig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof. Oplev ultimativ komfort og stil med dette unikke og elegante design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773191 Kategori:

Drøm dig væk til en behagelig og beroligende søvnoplevelse med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil være prikken over i’et i dit soveværelse og give dig den ultimative komfort og stil.

Med sit enkle og elegante design er sengen fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Du får ikke kun en behagelig soveoplevelse, men også et stilfuldt element i dit hjem.

Sengen har en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Den giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en spændende bog eller nyde din yndlingsserie.

Skru op for stemningen med det farverige LED-lys, der er indbygget i sengen. Du kan vælge mellem forskellige farver og lysstyrker og nyde en magisk atmosfære, der vil hjælpe dig med at slappe af og falde i søvn.

Sengen leveres med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj holdbarhed og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, så du kan nyde uforstyrrede og rolige nætter.

For din komfort medfølger der også en hudvenlig topmadras. Den bløde og behagelige madrasbeskytter sørger for den ekstra luksus og sikrer, at du sover som på en sky.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt. Vores produkt leveres med en brugermanual for nem montering. Bemærk, at en certificeret 5 V USB-strømkilde ikke medfølger.

Sengens lysegrå farve og dens moderne design vil passe perfekt ind i enhver indretning. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet, herunder stof, krydsfiner og massivt lærketræ, der sikrer holdbarhed og stabilitet.

Oplev ultimativ komfort, stil og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din søvn vil aldrig være den samme igen. Læn dig tilbage, slap af og nyd en rolig og afslappende søvn i denne fantastiske seng.

Scroll to Top