vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

3.734 kr.

Tilbring dine nætter i stil og komfort med vores moderne kontinentalseng. Med indbygget LED-lys skaber den en atmosfærisk og hyggelig stemning. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773223 Kategori:

Dyk ned i en verden af komfort og elegance med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegråt stof. Denne fantastiske seng vil tage dit soveværelse til nye højder og give dig den ultimative søvnoplevelse.

Det slidstærke stof, der er brugt til denne seng, har ikke kun et enkelt og rent look, det er også åndbart og holdbart. Sengegavlen kan justeres i højden og giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en magisk atmosfære og gør sengen til et fokuspunkt i dit soveværelse. Lad lysene skinne i mørket, og skab en unik og hyggelig stemning.

Madrasen på denne kontinentalseng er fremstillet med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre giver ikke kun sengen optimal holdbarhed, de absorberer også støj og stød og tilpasser sig perfekt til dine bevægelser om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og giver ekstra komfort og blødhed, mens du sover. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kommer med en brugermanual for nem og hurtig montering. Med et USB-stik giver sengen mulighed for at tilslutte dine elektroniske enheder, men bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Sengen er også meget praktisk, da den kan klippes til i den ønskede længde, og kun USB-delen vil fortsætte med at fungere som før. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips.

Dyk ned i en verden af ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå. Vælg denne seng i dag og opgrader dit soveværelse til et oase af luksus og sindsro.

Scroll to Top