vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.119 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys, lysegråt stof og en størrelse på 160×200 cm er denne seng perfekt til at skabe en luksuriøs og afslappende atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773261 Kategori:

Vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys er det ultimative valg til din soveoplevelse. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af den indbydende glød fra de farverige LED-lys, der omgiver sengen. Denne kontinentalseng er ikke kun en fryd for øjnene, den vil også sikre dig en fantastisk nattesøvn.

Stoffet, der er brugt til at betrukket sengen, er både åndbart og slidstærkt og tilføjer et elegant touch til din indretning. Den justerbare sengegavl giver dig en fantastisk rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser dine yndlingsfilm og serie.

Madrasen er lavet med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der kan tilpasse sig din kropsform og give en optimal støtte og komfort. Disse fjedre bidrager også til at reducere støj og bevægelse, når du vender og drejer dig om natten. Topmadrassen er både blød og hudvenlig og giver dig den ekstra luksus og komfort, du fortjener.

LED-stripsne, der omgiver sengen, giver dig mulighed for at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og indstillinger for at skabe lige netop den stemning, du ønsker.

Bemærk, at denne seng leveres med alt hvad du behøver for at montere den selv, og den er nem at samle. Vær opmærksom på, at den leveres uden USB-strømkilde, men med et standard USB-stik kan du nemt tilslutte den til en strømkilde.

Med vores vidunderlige kontinentalseng med LED-lys kan du se frem til en luksuriøs og stilfuld soveoplevelse hver eneste nat. Lad sengen blive det centrale element i dit soveværelse og nyd en dyb og afslappende søvn, der vil genoplive og fornye dig. Gør dig klar til at vågne op med fornyet energi og et smil på læben hver eneste morgen.

Scroll to Top