vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

4.510 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst stofdesign er denne seng en drøm, der bliver til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773292 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til et drømmende paradis med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i stof i lysegrå. Denne seng vil helt sikkert blive det ultimative fokuspunkt i rummet og tage din søvnoplevelse til et helt nyt niveau.

Lad os starte med det fantastiske slidstærke stof, der giver sengen et enkelt og rent udtryk. Dette stof er ikke kun åndbart og behageligt, det er også designet til at være slidstærkt og holde i lang tid. Du kan være sikker på, at denne seng vil være din trofaste følgesvend i mange år fremover.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres efter dine behov. Denne sengegavl giver ikke kun enestående rygstøtte, når du vil læse en god bog eller se tv, den tilføjer også et strejf af elegance til sengens design.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er også udstyret med en farverig LED-strip, der vil forvandle dit soveværelse til en behagelig og afslappende atmosfære. Brug denne LED-strip til at skabe lys og farver i mørket, så du kan skabe den perfekte stemning, når du skal slappe af.

Når det kommer til komfort, skuffer vores kontinentalseng heller ikke. Den leveres med en madras med indbyggede pocketfjedre, der er kendt for deres imponerende kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, og sikrer en rolig og behagelig søvn.

Topmadrassen på vores kontinentalseng er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt. Dette betyder, at du kan vågne op hver morgen og føle dig frisk og veludhvilet. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vi har gjort det nemt for dig at samle vores kontinentalseng, da hver pakke leveres med en brugermanual. Du skal kun klippe den del, der er markeret med en saks, for at kunne tilpasse lysbåndet til din seng. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Sengen fås i en smuk lysegrå farve og er lavet af slidstærkt stof (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Madrassen og topmadrassen er lavet af stof (100% polyester) og er fyldt med pocketfjedre samt skum. LED-stripen er 55 cm lang og kommer med en USB-ledning og strømkabel.

Sæt prikken over i’et på dit soveværelse med vores fortryllende vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i stof i lysegrå. Lad denne seng blive din personlige oase af komfort og stil. Bestil den i dag og begynd at drømme.

Scroll to Top