vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.714 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores moderne kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys skaber en atmosfære af luksus. Køb nu og gør din søvnoplevelse ekstraordinær.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773363 Kategori:

Lad mig præsentere dig for den fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×190 cm. Denne seng vil ikke blot give dig en god nattesøvn, den vil også blive det iøjnefaldende centrum i dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt stof med et enkelt og rent look, der både er åndbart og holdbart. Med den praktiske justerbare sengegavl får du en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det ekstra pift kommer i form af de farverige LED-lys, der omgiver sengen. De skaber en behagelig atmosfære og bringer lys i mørket. Det er det perfekte touch til ethvert moderne soveværelse.

Men komforten stopper ikke her. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse højeste kvalitet fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød for en roligere søvn. På toppen finder du en blød og hudvenlig topmadras, der gør oplevelsen endnu mere behagelig.

Vi vil gerne informere dig om, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Vi sikrer dig dog, at hvert produkt leveres med en brugervenlig vejledning for nem montering.

Selve sengen er fremstillet af krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, mens madrassen og topmadrassen er betrukket med holdbart stof af 100% polyester. LED-strippen har en længde på 55 cm og leveres med en USB-ledning på 150 cm og et strømkabel på 30 cm.

Vælg en kontinentalseng, der er bygget til at vare, og nyd en god nats søvn i stil og komfort. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og lad den blive kronen på værket i dit soveværelse.

Scroll to Top