vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof lysegrå

4.512 kr.

Forny din søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Den kombinerer komfort, stil og moderne design med indbygget LED-lys for en unik atmosfære. Gør din soveværelse til et oase af luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774579 Kategori:

Tag på en drømmerejse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne seng indtager en central plads i dit soveværelse og skaber en oase af ro og velvære. Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og stilfuldt look, samtidig med at det er åndbart og behageligt mod huden.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Den er også udstyret med en praktisk sengegavl, som kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du vil læse eller nyde en film på sengen.

For at tilføje en ekstra dimension af elegance og hygge har vi inkluderet en farverig LED-strip, som skaber stemningsfuldt lys i mørket. Denne funktion er perfekt til at skabe en afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Men comfort stopper ikke der. Denne seng har også en madras med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støjen og stødene ved bevægelse og sikrer dermed en rolig og behagelig søvn.

Derudover er der en hudvenlig topmadras, der er blød og komfortabel mod din krop. Denne topmadras hjælper med at forlænge levetiden for din madras og giver dig en endnu mere luksuriøs søvnoplevelse.

Vi har tænkt på det hele, undtagen én ting: af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær rolig, vi inkluderer en brugermanual, der gør monteringen let og enkel.

Vores kontinentalseng leveres i en flot lysegrå farve og er lavet af holdbart stof (100 % polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. Størrelsen på sengen er 203 x 180 x 78/88 cm (L x B x H), og den medfølgende madras måler 180 x 200 x 20 cm (B x L x H).

For at fuldende denne fantastiske seng får du også 2 LED-strips, der er 55 cm lange og tilsluttes DC 5V strømkilder. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Tag på en drømmerejse hver gang du går i seng, og vågn op frisk og veludhvilet til en ny dag.

Scroll to Top